OVER LORENZO DESIGN

Lorenzo Design is een betrouwbaar en kerngezond bedrijf dat is opgericht door Kamran Hosseini. Een ondernemer met ruim 20 jaar ervaring in het vak.

AFSPRAAK IS AFSPRAAK

We hebben al een hele geschiedenis achter de rug. De liefde voor het product en de zaak hebben ons ook geholpen om roerige tijden door te komen. Het motto is nog altijd: afspraak is afspraak! En alleen het beste advies is goed genoeg voor onze klanten.

ONS WERK

Ontwerp winkel interieur

Productie, montage en service

We regelen alles van A tot en met Z. Wij beschikken over een Showroom en een eigen Werkplaats. Hierin vindt ons productieproces plaats. We fabriceren onze eigen meubels en deze worden afgewerkt door de beste vakmensen. Tenslotte wordt alles nauwkeurig gemonteerd voor onze klanten. Volledige service van het begin tot het einde is ons beleid.

Design-winkel-interieur

Voor elk budget

Met een aanbod van zowel A-merken als huismerken kunnen we aan vrijwel elke wens voldoen. We stellen hoge eisen aan presentatie en tonen graag de nieuwste technieken, maar kunnen vooral staan voor een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Inrichting-winkel-interieur

Bouw projecten

Onze dienstverlening houdt niet alleen op bij maatwerk van interieurdesign! Neem ook een kijkje op de website van onze dochteronderneming voor al uw bouwprojecten!