Uniek winkel interieur op maat

Het interieur van de winkel is het visitekaartje van uw onderneming. De kunst is om een winkel interieur te creëren waar klanten zich op zich gemak voelen. Dit zorgt er namelijk voor dat klanten langer in de winkel blijven. Het is essentieel dat uw winkelinrichting past bij de visie die uw als ondernemer wilt uitstralen. Lorenzo design biedt u de mogelijkheid om een winkel interieur in te richten die voldoet aan uw eisen en wensen. Samen creëren we de juiste uitstraling met een passend winkel interieur op maat.

Uw droom winkel interieur realiseren
interieur winkel classic

De uitstraling van uw winkel

Het interieur van uw winkel moet aansluiten bij de doelgroep die u bedient. Het is belangrijk dat de winkelinrichting zorgt voor herkenbaarheid en duidelijkheid richting klanten, zodat uw klanten zich makkelijk door uw winkel kunnen manoeuvreren. Vergeet ook niet dat winkels echte beleving plaatsen zijn. Het is belangrijk dat de inrichting van uw winkel aantrekkelijk is en de juiste sfeer creëert. Ons team experts, is gespecialiseerd in de bouw van winkelinterieurs. Over alle aspecten wordt nagedacht. Samen met u gaan we graag de uitdaging aan, om het ultieme resultaat dat u voor ogen heeft te behalen.

Bekijk onze eerdere winkelinrichtingen
donker en modern winkeldesign

De volledige inrichting

Wij geloven het beste resultaat te behalen door intensief met u samen te werken. Met uw kennis van uw onderneming en onze jarenlange ervaring in de interieurbouw zorgen we voor het beste resultaat. Wij gaan pas weg als de afwerking aan onze kwaliteitseisen voldoet en u tevreden bent. Samen zorgen we voor het complete plaatje.

rustig en modern winkeldesign

Een nieuw design

Heeft u al jaren hetzelfde winkel interieur? Het is belangrijke dat u eens in de zoveel tijd kies voor verandering. Dit hoeft niet groots te zijn, maar het moet wel voor vernieuwing zorgen. Lorenzo design creëert een omgeving die gemakkelijk aan te passen is. Dit betekent dat u na verloop van tijd zelf de inrichting hier en daar kunt aanpassen.  

Bezoek de showroom voor nieuwe inspiratie

Zit u bomvol met ideeën, maar mist u toch net dat laatste stukje inspiratie voor de finishing touch? Het is ook mogelijk om onze showroom te bezoeken! In de showroom kunt u kennismaken met verschillende soorten stijlen zoals horeca interieurDit kan u helpen bij het maken van een definitieve keuze voor uw nieuwe winkel interieur. Twijfel niet en kom gerust langs! Maak nu een afspraak, dan zorgen wij dat de koffie klaar staat. Uiteraard staan wij voor u klaar om passend, persoonlijk advies te geven.

Maak vrijblijvend een afspraak
winkel interieur modern houten design

Werken met kleur

De kleur van uw winkel interieur heeft veel impact op de ruimtelijke ervaring van uw klanten. Lorenzo design is gespecialiseerd in het samenstellen van een passende kleurstelling. Kleur zorgt vaak onbedoeld voor een reactie, zo roept elke kleur weer een andere emotie op. Dit maakt het kiezen van de juiste kleur(en) dus erg belangrijk.

beautywinkel met roze etalage

Balance is key

Balans in uw winkelinterieur is de key naar een succesvolle uitstraling. Het kan soms best lastig zijn om de juiste kleuren, patronen en materialen samen te combineren. Vaak als dit zelf wordt gedaan, mist de balans in het winkel interieur en dat gaan klanten zien en voelen. Lorenzo Design helpt u om rekening te houden met alle belangrijke factoren.

Antwoord op al uw vragen

Na lang wikken en wegen heeft u de knoop doorgehakt: U wilt een nieuw winkel interieur. Het kan goed zijn dat u nog altijd met een aantal vragen zit. Hoelang duurt het ontwerpen van het winkel interieur? Wanneer kan het gerealiseerd worden? Wat gaat dit kosten? Dit zijn logische vragen, waar wij graag antwoord op geven. Neem contact op!

Antwoord op al u vragen

Lorenzo Design

Ondernemer & ervaring sinds 2001

Vraag een offerte aan!

Interieur en decoratie op maat

Ontwerp winkel interieur

Ontwerp

Wat vaak begint met een idee, werken onze designers uit tot een ontwerp dat perfect aansluit op uw concept. Samen met u willen we een unieke sfeer realiseren waar zowel u als uw klanten van kunnen dromen. Door onze jarenlange ervaring in horeca interieur kunnen wij uw dromen realiseren.

Design-winkel-interieur

Design

Horeca interieur design kan vele kanten op. De beleving die uw wilt overbrengen naar de klant van essentieel belang om tot een mooi design te komen. Het type design is bepalend voor de beleving van de klant. Bekijk onze gallery voor de verschillende type designs die wij hebben mogen afleveren bij onze klanten.

Inrichting-winkel-interieur

Inrichting

Uw horeca inrichting is van belang om zowel uw concept goed over te kunnen brengen als het aantal mensen die u wenst te ontvangen in uw horeca etablissement. De belevenis van de klant is sterk afhankelijk van de ruimte waar hij of zij zich begeeft. Verschillende type inrichtingen kunnen u helpen uw concept juist te kunnen vertalen.

Vraag een offerte aan voor uw winkel interieur!

Bent u op zoek naar een uniek winkel interieur? Bespreek met ons de mogelijkheden. Vul het onderstaande formulier zo goed mogelijk in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.