Elk detail naar wens

Uw inbouwkast op maat? Uw maatwerk kast in uw slaapkamer? Samen kunnen we uw maatwerk kast op maat van uw dromen realiseren. Zorg ervoor dat u nooit meer ruimte stress heeft en geef uw kleding, schoenen en accessoires de plek die ze verdienen. Samen met uw design kijken wat er mogelijk is met de ruimte die u heeft om een zo optimaal mogelijke inbouwkast te realiseren, zodat u gemakkelijk bij uw favoriete items kan komen. We realiseren uw droomkast van ontwerp tot eindresultaat. 

Uw droomkast realiseren
zwarte keuken op maat met kookeiland

Onze maatwerk kasten

Afhankelijk van de ruimte die u tot uw beschikking heeft zijn er tal van verschillende inloopkast voorbeelden. Kiest u voor een inloopkast of kiest u liever voor inbouwkast op maat? Het verschil is dat u met een eigen inloopkast een aparte ruimte ingericht waarmee u de volledig ruimte benut voor uw eigen kleding, schoenen en accessoires. Met een kast op maat zorgen we ervoor dat uw uw kast zo optimaal mogelijk opgeleverd wordt zodat u de juiste hoeveelheid aan kleding, schoenen en accessoires zo efficiënt mogelijk kunt indelen. U kunt kiezen uit verschillende soorten materialen om een bepaalde sfeer te creëren die op uw wensen aansluit. 

Moderne keuken met inbouw design

Inbouw kledingkast

Met een inbouw kledingkast heeft u zelf de vrijheid om de gehele kamer in te richten tot uw eigen persoonlijke kledingkast. Door middel van schuifdeuren zorgt u voor een rustige sfeer in de kamer en beschermt u uw eigen kleding tegen stof. De inbouwkast kan van ontwerp tot eindresultaat naar uw wensen gerealiseerd worden en op maat gemaakt worden.

zwarte keuken met keukenstoelen

Inbouw kastenwand

Met de inbouwkastenwand kunt u kans laten realiseren die in uw slaapkamer past. De inbouwkast kan de eyecatcher worden voor uw kamer maar ook het meest efficiënte onderdeel waarmee u uw favoriete items goed kunt sorteren. Lorenzo design helpt u uw inbouw kastenwand van uw dromen te realiseren en dat geheel op maat.

Prachtige materialen en unieke concepten

Uw maatwerk kast kunt u in verschillende soorten prachtige materialen realiseren. Gaat u voor klassiek massief hout of modern laminaat. Het massief hout geeft u een authentieke sfeer en heeft als voordeel dat het onderhoudsvriendelijk is. Laminaat is stootvast en krasvast en is verkrijgbaar in verschillende kleuren en houtimitaties. Naar deze materialen kunt u natuurlijk ook kiezen voor melamine, MDF of multiplex. Melamine is beschikbaar in verschillende houtmotieven en wordt vooral gebruikt voor de binnenkant van de kast. MDF is ideaal voor een kast in de badkamer omdat het niet gaat vervormen of zwellen bij een hoge luchtvochtigheid. Multiplex heeft weer als voordeel dat het een hoge draagkracht heeft.  Kortom u kunt naar al uw eigen wensen uw eigen unieke concept realiseren die het best bij u en uw huis past.

Lorenzo Design

Ondernemer & ervaring sinds 2001

Vraag een offerte aan!

Uw droom realiseren

Lorenzo Design is opgericht door Kamran Hosseini. Een ondernemer met ruim 20 jaar ervaring in het vak. Met passie voor het vak staat de klant centraal en is de motto afspraak is afspraak om zo al uw wensen te realiseren. 

Van keukens op maat tot volledige horeca interieurs, door onze jaren ervaring en precisie werk kunnen een volledige renovatie aan uw wensen laten voldoen.   

We regelen alles van A tot Z en beschikken over een eigen werkplaats waar we onze eigen op maat gemaakte meubels fabriceren. 

Al het maatwerk wordt nauwkeu

Bekijk onze voorbeelden
Luxe maatwerk keuken met kookeiland

Veelgestelde vragen over maatwerk kasten

De kosten van uw op maat gemaakte kast variëren op basis van uw wensen. Welke grootte? Welk materiaal? En welke complexiteit? Wij gaan graag met u in gesprek om uw wensen en het haalbare resultaat met elkaar af te stemmen..

Offerte aanvragen voor uw maatwerk kast

Staat uw vraag hier niet tussen of wilt u een offerte op maat? Vul het onderstaande formulier zo goed mogelijk in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.