Creëer de ideale keuken

Droomt u van een keuken op maat? Uiteenlopend van een gouden kraan, eigen gedesignde kookeiland of een verhoogde marmeren keukenblad. Lorenzo design kan u helpen om uw droomkeuken te realiseren. Geen standaardoplossingen maar unieke droomkeukens op maat gemaakt met uw persoonlijke touch. Speel met verschillende stijlen of creëer uw eigen unieke stijl. Met uw eigen ontwerp kunt u de keuken op maat afstemmen en in harmonie brengen met de rest van de woonomgeving.

Onze specialisten zullen op basis van uw wensen een 3D tekening maken zodat u zeker kan zijn dat uw keuken aan al uw wensen voldoet. Neem contact met ons en wij helpen uw droomkeuken te verwezenlijken. 

Uw droomkeuken realiseren
zwarte keuken op maat met kookeiland

Keukenblad op maat

Verreik uw keuken met een keukenblad dat aan al uw wensen voldoet. Kies uit verschillende soorten materialen, afmetingen en de juiste hoogte van uw aanrechtblad om zo ergonomisch uw favoriete recepten te maken. Het keukenblad is bepalend voor de stijl van uw keuken. Kiest u voor industriële uitstraling met een roestvrijstalen RVS blad of gaat u liever toch voor een klassieke uitstraling door middel van een marmeren en hardsteen keukenblad

Verschillende soorten keukenkasten

Voldoende ruimte is van belang in een functionele keuken. Met een op maat gemaakte keuken zorgt u ervoor dat al uw keukengerei een nette plek krijgt. Onderkasten, bovenkasten, hoge keukenkasten, losse keukenkasten of apotheekkasten alles is mogelijk in uw design. U kunt ervoor kiezen om uw keuken met één type kast te ontwerpen maar u kunt uiteraard ook combineren.

Moderne keuken met inbouw design

Elk detail uitgedacht!

Lorenzo Design is een betrouwbaar en kerngezond bedrijf dat is opgericht door Kamran Hosseini. Een ondernemer met ruim 20 jaar ervaring in het vak.

keuken op maat design

Luxe keukenstudio

We hebben al een hele geschiedenis achter de rug. De liefde voor het product en de zaak hebben ons ook geholpen om roerige tijden door te komen. Het motto is nog altijd: afspraak is afspraak! En alleen het beste advies is goed genoeg voor onze klanten.

Uw eigen keukenstudio realiseren

Met een voor u ontworpen keukenstudio creëert u de centrale plek waar het gehele gezin kan samenkomen. Ouderwets aan de keukentafel zitten of kiest u voor een moderne kookeiland met ingebouwde afzuigkap. Bent u wijnliefhebber? Kies voor een wijnklimaatkast, zodat u uw favoriete wijn op de ideale temperatuur kunt serveren. Kortom uw keukenstudio kunt u geheel naar eigen wens ontwerpen. Neem contact met een van onze specialisten om uw keukenstudio  te realiseren.

Lorenzo Design

Ondernemer & ervaring sinds 2001

Vraag snel een offerte aan!

De kosten van een keuken op maat?

De kosten van een keuken op maat zijn sterk afhankelijk van de verschillende keuzes die u maakt. Afhankelijk van de gekozen materialen en de complexiteit van uw ontwerp zullen de kosten variëren. Heeft u de wildste dromen en wilt u een luxe keuken met alles erop en eraan? Dan zullen de kosten wel hoger uitvallen.

Naast het design van de keuken kunt u verschillende keukenelementen en apparatuur toevoegen aan uw keuken die van invloed zijn op de kosten van uw keuken. Wilt u advies of wilt u graag een prijsindicatie verkrijgen van wat u in gedachte heeft? Neem dan contact op met één van onze specialisten.

Gerealiseerde maatwerk keukens

Lorenzo design heeft al veel verschillende maatkeukens mogen realiseren. In veel designs komt het kookeiland aan bod, wat vaak het centrale punt is van de keuken. U kunt uw kookeiland designen als centrale punt waar u met uw gezin gezamenlijk gaat ontbijten, lunchen of dineren, maar u kunt er natuurlijk ook voor kiezen om uw kookeiland juist te gebruiken om uw favoriete gerechten klaar te maken.

Wilt u inspiratie opdoen van hoe uw uw kookeiland wilt designen? Van landelijke keukens tot industriële maatwerk keukens. Laat u inspireren door verschillende gerealiseerde maatwerk keukens van Lorenzo design of neem contact op met een van onze specialisten. 

Bekijk onze voorbeelden

Veelgestelde vragen over maatwerk keukens

De kosten van uw op maat gemaakte keuken kunnen variëren op basis van het type materiaal en de complexiteit van uw design. Wij gaan graag met u in gesprek om de kosten en het resultaat op elkaar af te stemmen.

De minimale afmeting voor een kookeiland staat niet vast. Door middel van het maken van een plattegrond kunt u inschatten of een kookeiland mogelijk is. 

Vraag een offerte aan voor uw maatwerk keuken

Staat uw vraag hier niet tussen of wilt u een offerte op maat? Vul het onderstaande formulier zo goed mogelijk in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.