Op maat gemaakt met aandacht voor elk detail

Een inloopkast op maat wie wilt dat nu niet? Een eigen inloopkast op maat biedt u een zee aan opbergruimte voor uw kleding, schoenen en accessoires. Speciaal op uw wensen ontworpen zodat uw meest waardevolle items een speciale plek verdienen. Met luxe materialen, goede verlichting geeft u zelf de ervaring alsof u in uw favoriete warenhuis verblijft. Gaat u voor een combinatie van legplanken en ophanggedeeltes of creëert u eigen unieke stijl? Lorenzo design helpt u uw droomkast te realiseren van ontwerp tot eindresultaat.

Uw droomkast realiseren
Inloopkast op maat

Uw droomkast realiseren

Met een inloopkast op maat heeft u tal van mogelijkheden om de kast van uw dromen te ontwerpen. U kunt kiezen uit verschillende opbergsystemen zoals legplanken, schoenendozen, lades, tassen, stropdashouders en ga zo verder. U kunt elke element zelf op maat designen zodat het aan al uw eisen voldoet. 

Met slimme verlichtingssystemen kunt u ervoor zorgen dat uw favoriete items uitgelicht worden. Bent u gek op schoenen? Door uw kast slim in te richten kunt u eindelijk al uw schoenen kwijt. Gaat u uw schoen sorteren op kleur of gelegenheid? Dat is aan u.

Lorenzo design zal u ondersteunen met het realiseren van uw droom inloopkast. Het belangrijkste is dat uw inloopkast aan al uw wensen voldoet.

Inloopkast op maat met schuifdeur

Inloopkast met schuifdeur

Inloopkast met schuifdeur creëert een rustige ruimte en zijn uw kledingstukken beschermt tegen stof. Er zijn verschillende technieken die gebruikt kunnen worden voor een inloopkast met schuifdeur. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit een rollend of hangend systeem. Met een rollend systeem wordt het platform niet belast en met een hangend systeem is een rail op de vloer niet nodig.

Inloopkast op maat met ladeblok

Inloopkast met ladeblok

Met een inloopkast met ladeblok heeft u extra opbergruimte voor uw kleding, schoenen of accessoires. Daarnaast is het een centraal element die uw eigen inloopkast uniek kan maken. Denkt u aan verschillende opklapbare lades voor uw schoenen of een vitrine voor uw sieraden, alles is mogelijk met een op maat gemaakte ladeblok in uw eigen inloopkast.

Lorenzo Design

Ondernemer & ervaring sinds 2001

Vraag een offerte aan!

Professionele vakmensen en unieke resultaten

Lorenzo Design is opgericht door Kamran Hosseini. Een ondernemer met ruim 20 jaar ervaring in het vak. Met passie voor het vak staat de klant centraal en is de motto afspraak is afspraak om zo al uw wensen te realiseren.  Van keukens op maat tot volledige horeca interieurs, door onze jarenlange ervaring en precisie werk kunnen wij met een volledige renovatie aan al uw wensen voldoen.   

We regelen alles van A tot Z en beschikken over een eigen werkplaats waar we op maat gemaakte meubels fabriceren. Al het maatwerk wordt nauwkeurig bij u gemonteerd en afgewerkt zodat u met een trots gevoel achterblijft.

Bekijk onze voorbeelden

Veelgestelde vragen over maatwerk inloopkasten

De minimale afmeting voor een inloopkast staat niet vast. Afhankelijk van de ruimte die u beschikbaar heeft kunt u het design aanpassen.

Vraag een offerte aan voor uw kast!

Heeft u de veelgestelde vragen bekeken en staat uw vraag hier nog niet tussen? Stuur dan een bericht naar info@lorenzodesign.nl