Doordacht, stijlvol en onderscheidend interieur design

Je gehele hotel interieur design uitbesteden? Bij Lorenzo design bent u op het juiste adres. Afhankelijk van het concept en de sfeer dat u wilt overbrengen tot uw gasten. Met uw wensen creëren we samen een uniek concept waarbij uw gasten zich thuis voelen. Van receptie tot hotelkamer interieur, het uitbesteden van uw hotel interior design kan Lorenzo Design van A tot Z oppakken. Lorenzo design bekijkt elke project met een frisse blik en met passie voor vernieuwing en uitdagingen. Samen met ons team van gekwalificeerde specialisten helpen u om uw unieke hotel sfeer tot leven te brengen. Wilt u meer informatie over onze aanpak neem dan contact met ons op.

Uw droominterieur realiseren
Hotel interieur

Hotel interieur design

Een uniek ontwerp voor uw hotel. Heeft u al helemaal uitgedacht hoe u wilt dat het hotel er uit ziet of vindt u het lastig om uw wensen tot een concept om te zetten? Vanuit uw wensen gaan wij samen met u aan de slag om het hotel van uw dromen te creëren. Hieronder vindt u een aantal voorbeelden van de projecten die wij graag oppakken.

 
Hotelreceptie interieur

Hotelreceptie

Lorenzo Design is een betrouwbaar en kerngezond bedrijf dat is opgericht door Kamran Hosseini. Een ondernemer met ruim 20 jaar ervaring in het vak.

Lorenzo Design Interieur

Hotelkamer

We hebben al een hele geschiedenis achter de rug. De liefde voor het product en de zaak hebben ons ook geholpen om roerige tijden door te komen. Het motto is nog altijd: afspraak is afspraak! En alleen het beste advies is goed genoeg voor onze klanten.

Prachtig hotel interieur design

Uw hotel interieur design wordt op basis van uw wensen voor u gedesignd. Met onze eigen werkplaats maken we meubilair die op maat gemaakt wordt op basis van uw wensen. Het hotel interieur design gaat verder dan alleen meubilair. Samen met het concept dat u wilt overbrengen zorgen we ervoor dat u een prachtig hotel interieur design krijgt die aan al uw eisen voldoet. Van entree tot de deurknop van de hotelkamer, elk touchpoint die uw gast in uw hotel meemaakt heeft invloed op de belevenis van uw gast. Het belangrijkste is dat uw gasten zich thuis gaan voelen waarbij elk detail uitgedacht is.

Bekijk onze voorbeelden

Lorenzo Design

Ondernemer & ervaring sinds 2001

Vraag een offerte aan!

Maatwerk design van Lorenzo

Ontwerp winkel interieur

Ontwerp

Wat vaak begint met een idee, werken onze designers uit tot een ontwerp dat perfect aansluit op uw concept. Samen met u willen we een unieke sfeer realiseren waar zowel u als uw klanten van kunnen dromen. Door onze jarenlange ervaring in horeca interieur kunnen wij uw dromen realiseren.

Design-winkel-interieur

Design

Horeca interieur design kan vele kanten op. De beleving die uw wilt overbrengen naar de klant van essentieel belang om tot een mooi design te komen. Het type design is bepalend voor de beleving van de klant. Bekijk onze gallery voor de verschillende type designs die wij hebben mogen afleveren bij onze klanten.

Inrichting-winkel-interieur

Inrichting

Uw horeca inrichting is van belang om zowel uw concept goed over te kunnen brengen als het aantal mensen die u wenst te ontvangen in uw horeca etablissement. De belevenis van de klant is sterk afhankelijk van de ruimte waar hij of zij zich begeeft. Verschillende type inrichtingen kunnen u helpen uw concept juist te kunnen vertalen.

Vraag een offerte aan voor uw hotel

Wilt u in contact komen met ons of heeft u vragen?
Wij helpen u graag!