Een unieke horeca inrichting

Uw Horeca interieur is bepalend voor de sfeer en smaak die u overbrengt naar uw klant. Onze designers zijn gespecialiseerd in horeca interieur design om uw concept te vertalen in een unieke sfeer die passend is bij uw horeca etablissement. Lorenzo design biedt de mogelijkheid om u van A tot Z te ontzorgen van ontwerp tot complete realisatie. Uw horeca interieur inrichting moet passende zijn voor uw klanten zodat zij zich op hun gemak voelen. Onze designers werken aan een tastbaar ontwerp dat perfect aansluit op uw visie.

Uw persoonlijke horeca interieur
Horeca interieur

Interieurbouw voor de horeca

Interieurbouw voor de horeca draait om maatwerk met hoge precisie. Ons team van specialisten is gespecialiseerd in de interieurbouw voor de horeca. Over elk detail wordt over nagedacht om uw concept tot leven te brengen. Juist deze uitdaging is wat is drijfveer is om tot een mooi concept te komen waarbij uw gast zich thuis voelt. Uw gast beweegt zich voort in uw horeca etablissement en de ervaring die uw gast beleeft beperkt zich niet alleen tot het eten. Samen met u willen we ervoor zorgen dat uw gast een unieke belevenis ervaart die top of mind blijft.

Bekijk onze voorbeelden
Lorenzo Design Interieur

Volledige horeca inrichting

Van de bar tot de eettafels verzorgt Lorenzo Design het complete plaatje. Samen met u gaan wij in gesprek om de ideale horecagelegenheid te creëren. 

Lorenzo horeca interieur

Afspraak is afspraak

We hebben al een hele geschiedenis achter de rug. De liefde voor het product en de zaak hebben ons ook geholpen om roerige tijden door te komen. Het motto is nog altijd: afspraak is afspraak! En alleen het beste advies is goed genoeg voor onze klanten.

Prachtig resultaat met Lorenzo

Lorenzo Design is opgericht door Kamran Hosseini. Een ondernemer met ruim 20 jaar ervaring in het vak. Met passie voor het vak staat de klant centraal en is de motto afspraak is afspraak om zo al uw wensen te realiseren. 

Van keukens op maat tot volledige horeca interieurs, door onze jaren ervaring en precisie werk kunnen een volledige renovatie aan uw wensen laten voldoen. We regelen alles van A tot Z en beschikken over een eigen werkplaats waar we onze eigen op maat gemaakte meubels fabriceren. 

Al het maatwerk wordt nauwkeurig bij u gemonteerd en afgewerkt zodat u met een trots gevoel achterblijft.

Lorenzo Design

Ondernemer & ervaring sinds 2001

Vraag een offerte aan!

Interieur en decoratie op maat

Ontwerp winkel interieur

Ontwerp

Wat vaak begint met een idee, werken onze designers uit tot een ontwerp dat perfect aansluit op uw concept. Samen met u willen we een unieke sfeer realiseren waar zowel u als uw klanten van kunnen dromen. Door onze jarenlange ervaring in horeca interieur kunnen wij uw dromen realiseren.

Design-winkel-interieur

Design

Horeca interieur design kan vele kanten op. De beleving die uw wilt overbrengen naar de klant van essentieel belang om tot een mooi design te komen. Het type design is bepalend voor de beleving van de klant. Bekijk onze gallery voor de verschillende type designs die wij hebben mogen afleveren bij onze klanten.

Inrichting-winkel-interieur

Inrichting

Uw horeca inrichting is van belang om zowel uw concept goed over te kunnen brengen als het aantal mensen die u wenst te ontvangen in uw horeca etablissement. De belevenis van de klant is sterk afhankelijk van de ruimte waar hij of zij zich begeeft. Verschillende type inrichtingen kunnen u helpen uw concept juist te kunnen vertalen.

Vraag een offerte aan voor uw horeca!

Wilt u uw horeca naar het volgende niveau tillen? Wij gaan graag met u in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Vul het onderstaande formulier zo goed mogelijk in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.