keuken op maat design

Keuken op maat

 

Lorenzo Design b.v. levert maatwerk keukens met een perfecte balans tussen doordachte ontwerpdetails en functionaliteit. Geen standaard oplossingen, maar unieke droomkeukens met een persoonlijke touch. Persoonlijke begeleiding van begin tot eindoplevering.

U kunt alles zelf bepalen: de indeling, de apparatuur en het werkblad. Wij zoeken naar functionele, ergonomische en smaakvolle oplossingen. Wij maken voor u een technische tekening, maar die laat u de sfeer van de keuken nog niet proeven. Keukens Lorenzo Design B.V. maakt voor u ook een fotorealistische 3-D tekening, zodat u kunt zien hoe het echt wordt. Alle details worden zichtbaar zodat u zeker weet dat de keuken ook na plaatsing precies wordt zoals u in gedachten heeft.

Inloopkast op maat

 

Onze maatwerk walk in closet kasten/ inrichtingen zijn geheel naar eigen wens te ontwerpen. De indeling van de vakken, kastdeurtjes, lades en materialen zijn allemaal variabel.

Lades, kastjes of open legplanken, u kunt de kast volledig zelf samenstellen. Zo ontstaat er een kast die helemaal aan uw wensen voldoet en prachtig staat in uw interieur. Naast de keuze uit de bovenstaande onderdelen, heeft u een ruime keuze in de afwerking van het staal.

Inloopkast op maat

Maatwerk kasten

 

Een maatwerk kast zorgt ervoor dat uw het meeste uit uw ruimte haalt en het meeste in uw kast kunt stoppen. Door kasten op maat te laten inbouwen kiest u niet alleen voor een praktische oplossing, maar ook voor een interieur dat uniek is en geheel past bij uw smaak.

Lorenzo Design bouwt stijlvolle kasten van hoge kwaliteit door het gebruik van de beste materialen. Voor de keuken, badkamer, woonkamer, kantoor of winkel en in allerlei varianten en stijlen. Bij Lorenzo Design zorgen we ervoor dat uw droomkast gerealiseerd wordt voor uw ruimte.

Horeca Interieur

 

Veel horeca interieur inrichting projecten starten met een gekke ingeving of een bepaald gevoel. Bij Lorenzo design zorgen we ervoor dat er aan dit idee of gevoel een gezicht wordt gegeven. Onze designers zijn erin gespecialiseerd om een unieke sfeer te creëren voor uw horeca onderneming. Wat uw wensen ook zijn, wij vertalen ze graag naar een concrete horeca interieur inrichting die bij uw visie, concept en budget passen.

Wij zijn gespecialiseerd in het vormgeven van horeca interieur inrichtingen. We hebben een rugzak vol ervaring en dragen zorg voor het gehele traject: van ontwerp tot realisatie. Wij vinden het belangrijk om goede begeleiding te bieden bij horeca interieur inrichtingen. Onze adviseurs geven u graag een advies op maat. Neem daarvoor contact met ons op of kom langs in onze showroom.

Hotel Interieur

 

Lorenzo Design B.V realiseert, onder andere, projecten aan de hand van een turn-key aanbieding. Vanaf de initiatieffase kunnen de eisen worden afgestemd op het budget. Hierdoor wordt een project efficiënt ontwikkeld. Tijdens het proces heeft u één contactpersoon die altijd met u meedenkt.

Door dat wij ook bezitten van een bouwbedijf, kunnen we uiteraad alles van A tot Z onder een dak uitvoeren.
Wij nemen uw zorgen uit handen en dat is wat wij bij Lorenzo design doen!

Winkel Interieur

 

De inrichting van uw winkel is het visitekaartje van uw bedrijf. Het moet klanten verleiden om binnen te komen én binnen te blijven. Wilt u een winkelinrichting met een uitstraling die bij u past? Lorenzo Design zorgt als ervaren winkelinrichter voor een uitnodigende en vernieuwende winkel die uw concept en product versterkt.

Wij adviseren en realiseren het juiste winkelmeubilair, de routing, signing, productpresentatie en verlichting. Zo bent u ontzorgd tijdens het hele proces en kunt u zich richten op uw eigen business.

Praktijk Interieur

 

Onze handen maken wat de vormgevers en architecten bedenken. Wat dat ook mag zijn. We beschikken over een zeer veelzijdig, modern en specialistisch machinepark. Bediend door uitstekend opgeleide en ervaren vakmensen. Op onze productielocatie kunnen we vrijwel alle materialen bewerken: hout, metaal, plaat- en draadmaterialen en kunststof. Van engineering tot en met de finishing. Onafhankelijk van derden sturen we zo de integrale productie aan. Dit zorgt voor veel voordelen:

  • Turn-key opleveren
  • Onderscheidend (maatwerk) interieur
  • Snelle productie
  • Één vast aanspreekpunt
  • Kwaliteit & duurzaamheid
  • Alles onder één dak dienstverlening